Contact & adres

New business, nieuwsgierig, interesse, informatie of support

Bekijk hier hoe je contact met Rights Republic kunt opnemen

 

De Ketting 8
5261 LJ  Vught
Nederland

Contact

Voor vragen over kennismaking, offertes, hulp of algemene vragen neemt u contact op met ons kantoor. Wij beantwoorden u e-mail op werkdagen binnen 24 uur. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Facturen

Heeft u vragen over facturen? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen voor inkomende en uitgaande facturen tenzij we daar andere afspraken over hebben gemaakt.

Vacatures

Momenteel hebben we geen vacatures. Maar als je net dat kleine beetje hebt waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden, stuur ons dan een e-mail. Wij zijn altijd nieuwsgierig.

Stages

Op zoek naar een stageplaats? Cool! Stuur ons een sollicitatie en vertel ons waarom we samen geweldig zouden zijn, en we nemen contact met je op. Bij het versturen van jouw portfolio hoeven we niet veel projecten te zien, alleen de beste.

Zakelijk

KvK: 60199024
BTW: NL109864797B01
IBAN: NL30RABO0310192129

Bekijk ons privacybeleid hier

 

© 2024 copyright Rights Republic

Rights Republic is een handelsnaam van Van Beek Music, Media & Marketing

 

Ben jij een creatieve geest die bruist van ideeën en content? Of ben je een bedrijf dat zich inzet voor het beschermen van intellectueel eigendom? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met Rights Republic – dé partner die jouw rechten beschermt en optimaliseert.

 

Juridische Expertise contact Rights Republic

Bij Rights Republic hebben we een team van ervaren juristen die gespecialiseerd zijn in intellectueel eigendomsrecht. Of het nu gaat om auteursrechten, merkenrecht, octrooien of andere aspecten, wij begrijpen de nuances en zorgen ervoor dat jouw rechten optimaal worden beschermd.

 

Waarom Rights Republic contact?

Ontdek de voordelen van een samenwerking met Rights Republic en geef jouw intellectuele eigendom de bescherming en aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw partner zijn in het succesvol beheren en optimaliseren van jouw rechten. Samen bouwen we aan een sterke fundering voor jouw creatieve visie en zakelijke groei.

  1. Efficiënt Beheer: Wij begrijpen dat het beheren van intellectueel eigendom een complex proces kan zijn. Rights Republic biedt geavanceerde tools en systemen die je helpen bij het efficiënt beheren van jouw rechten. Van het indienen van documenten tot het monitoren van inbreuken, wij maken het beheer eenvoudig en effectief.

  2. Monetisatie Mogelijkheden: Jouw intellectuele eigendom kan niet alleen worden beschermd, maar ook worden geoptimaliseerd voor financieel succes. Rights Republic helpt je bij het identificeren van monetisatiemogelijkheden, zoals licentieovereenkomsten, partnerships en meer.

  3. Globale Dekking: In een steeds meer geglobaliseerde wereld is het essentieel om jouw rechten wereldwijd te beschermen. Rights Republic heeft een internationaal netwerk en kan je ondersteunen bij het uitbreiden van jouw intellectuele eigendom naar nieuwe markten.

  4. Persoonlijke Aandacht: Bij Rights Republic geloven we in persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ons toegewijde team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en samen met jou te werken aan het optimaliseren van jouw rechten.