Aanpak

Wij werken nauw samen met onze cliënten om de beste service te verlenen. Als veelzijdig bureau brengen we helderheid in een steeds complexere digitale muziekwereld.

Rights Republic werkt op uur- of projectbasis maar gaat ook langdurige samenwerkingen met cliënten aan op no-cure, no pay-basis.

Uurtarief

Voor ad-hoc werkzaamheden hanteert Rights Republic een uurtarief. Wij verantwoorden onze werkzaamheden per kwartier en factureren maandelijks achteraf. Voor nieuwe cliënten maken we vooraf een inschatting van de kosten. Informeer naar onze tarieven.

 

Projectprijs

Voor doorlopende werkzaamheden is het mogelijk om een projectprijs of maandelijkse vaste vergoeding af te spreken. Bij een gegarandeerde afname van minimaal 8 uur per maand geldt een korting op ons uurtarief. Dit is ook mogelijk voor projecten met een vaste begin- en einddatum. Wij verstrekken vooraf een duidelijke offerte.

 

Prestatiebeloning

In sommige gevallen is het mogelijk om op basis van een prestatiebeloning een samenwerking aan te gaan. Dit betekent dat wij op basis van no-cure no-pay werken. Dit geldt met name voor artiestenmanagement, maar is ook mogelijk voor rechthebbenden zoals auteurs en componisten. In sommige gevallen kunnen wij om een garantie vragen. Neem contact met ons op.