Team

Rights Republic werkt met een klein, maar hecht team — Aangevuld met freelance experts om de best mogelijke service te bieden. Vanuit ons kantoor in Vught, of op locatie, werken wij dagelijks om de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen.

Lees alles over het team van Rights Republic

 

Ons team

Robin van Beek

founder, consultant

Mijn helden:

 

Albert Einstein, Anthony Bourdain, John Coltrane, Magnus Carlsen, El Estepario Siberiano, Anton Corbijn

 

Lex van Berkel

consultant

Mijn helden:

 

Banksy, Tiësto, Daniel Ek & Martin Lorentzon

 

Wij werken samen met

Bekijk wat we doen: diensten

 

Over ons

Rights Republic heeft een dynamisch en toegewijd team. Wij zetten ons is voor het beschermen en bevorderen van intellectuele eigendomsrechten in de snel evoluerende wereld van media en entertainment. Het team van Rights Republic heeft zich verenigd met een gemeenschappelijk doel: het waarborgen van eerlijke compensatie en erkenning voor creatieve geesten in diverse creatieve industrieën.

 

Robin van Beek van Rights Republic

Rol van Rights Republic

Rights Republic speelt ook een cruciale rol in het handhaven van naleving en het bestrijden van inbreuken op intellectuele eigendomsrechten. Het team houdt nauwlettend toezicht op digitale platforms, distributiekanalen en andere mediakanalen. Hierdoor zorgen wij ervoor  dat het werk van onze cliënten niet ongeoorloofd wordt gebruikt of gekopieerd. In geval van inbreuk treedt het team doortastend op om de rechten van hun cliënten te beschermen en schadeloosstelling te verkrijgen.

 

Lex van Berkel van Rights Republic

Team Rights Republic

Kortom, het personeel van Rights Republic is gepassioneerd en vastberaden om de rechten van creatieve geesten te beschermen en te bevorderen, en ze spelen een essentiële rol in het vormgeven van een rechtvaardige en duurzame toekomst voor de creatieve industrie.