Werk

Bekijk hieronder een selectie van de werkzaamheden die wij momenteel voor onze cliënten uitvoeren of hebben afgerond.

Recente projecten

Disky Entertainment

Werkzaamheden:

 

Rights Republic verzorgt het rechtenbeheer van de uitgebreide muziekcatalogus van Disky Entertainment. Wij optimaliseren de exploitatie inkomsten, verzorgen royalty statements en beheren de naburige en auteursrechten voor Disky. Daarnaast onderhandelen en adviseren wij over aankopen van nieuwe catalogi.

Kasper van Kooten

Werkzaamheden:

 

Wij verzorgen het zakelijk management van Kasper van Kooten. We maakten afspraken namens Kasper voor zijn nieuwe podcast Kouwe Klets, samen met Patrick Stoof. Kasper kondigde recent aan dat de eerste editie van zijn Swipefestival is uitverkocht. Daarnaast ontwikkelden wij voor hem een nieuwe website en huisstijl. 

TRIFECTA / SPEC

Werkzaamheden:

 

Rights Republic heeft voor diverse artiesten van TRIFECTA en SPEC Management uitgebreide royaltycontroles uitgevoerd. Ook hebben wij de waarde van muziekcatalogi voor hun artiesten berekend.

Rooftop Studios

Werkzaamheden:

 

Voor Rooftop Studios hebben we een platenlabel opgezet en beheren we de rechten van eigenaar Edwin van Hoevelaak. Daarnaast bieden we creatieve en zakelijke diensten voor de studio en de artiesten op het label Triple-A Music.

 

Ook met ons samenwerken?

Rights Republic
De Ketting 8
5261 LJ Vught
Nederland